Salesforce report date importing as GMT but report is in EST.

Hi, I'm importing a report from salesforce and the Date/Time Opened field is several hours off.  I thought it was the time zone but the Company Settings has it correct.  Anyone else having this issue or know how to fix it?

Comments

  • Can you share a screen shot of what you are seeing? I will have someone look at this shortly.

    Thanks!

    Dani aka "Mr.Dojo"

    Dojo Admin
    **Say "Thanks" by clicking the "heart" in the post that helped you.
    **Please mark the post that solves your problem by clicking on "Accept as Solution"
    **You can update your Dojo Community name and avatar by clicking on your avatar then the "My Profile" button.
  • Sorry for the delay. I didn't see the reply until now.  On the two attachments, if you match up the case numbers, you'll see that the time is off.

     

    Screen Shot 2017-10-10 at 5.07.40 PM.pngScreen Shot 2017-10-10 at 5.05.26 PM.png

  • Hello

    Domo parses all data into Domo in UTC time.  Once that data is imported then Domo looks at the company settings for the desired Timezone and converts the time.  It is advised all data imported into Domo is in UTC time.

    Thank You


    Airtwo3jrdn

    I work for Domo
    **Say "Thanks" by clicking the thumbs up in the post that helped you.
    **Please mark the post that solves your problem by clicking on "Accept as Solution"
  • @jlazerus,

     

    Did the reply address your question? If so please click on "Accept as Solution" so others may benefit from the solution.

     

    Thanks!
    Dani

    Dani aka "Mr.Dojo"

    Dojo Admin
    **Say "Thanks" by clicking the "heart" in the post that helped you.
    **Please mark the post that solves your problem by clicking on "Accept as Solution"
    **You can update your Dojo Community name and avatar by clicking on your avatar then the "My Profile" button.