Api fails for filters

Hello folks, need help over domo programmatic filters.

While calling api it's gives us a error https://public.domo.com/embed/pages/my embed ids /stack?parts=metadata,datasources,drillPathURNs,domoapp,slicers,dateInfo&includeV4PageLayouts=false

But i have no idea for what case is happen error logged

`{

"status": 404,

"statusReason": "Not Found",

"toe": "8LHL63C15L-CJSFA-9JTRR"

}`


Any help will be appreciated

Best Answers

  • amehdad
    amehdad 🟢
    Accepted Answer

    Alongside this thread and awaiting the advice of the technical adept users, reach out to Support [support.domo.com] to have them look at it as well (and escalate to Dev if need be).

  • amehdad
    amehdad 🟢
    Accepted Answer

    This is the link: support.domo.com

Answers

  • Hi @sunny, have you shared the dashboard with the account that created the embed client authentication? The programmatic embed in your site would have an authenticating token attached to it, which is associated with a particular Domo account.

  • Yes @amehdad i do, programmatic filters is working fine for all types of filter, But for specific one like Brand Trends

  • How to contact the domo support they have very late response, and there is no discord channels for support

  • amehdad
    amehdad 🟢
    edited November 17

    You can have your Customer Success Rep help to accelerate the responses once you log the Support ticket.

  • Please send the links or way to get the help from domo support. It's urgent i try every possible way

  • Thanks for help and support

  • GrantSmith
    GrantSmith Indiana 🔴

    @sunny for your card is the public embed link correct? 404 means it can’t find anything at your URL. Are you able to take that URL and access it from a browser? Did you confirm the embed ID is the same as the Domo Everywhere configuration settings on the card?

  • For your card is the public embed link correct? Let me check

    404 means it can’t find anything at your URL. Are you able to take that URL and access it from a browser? I try with postman collection here is image for it https://ibb.co/Rv1KbmD

    Did you confirm the embed ID is the same as the Domo Everywhere configuration settings on the card? Let me check and get back to you

    @GrantSmith Well thanks for help let me check and get back to you

  • New error that i am facing. Can anyone help


    <h1>Bad Message 431</h1>

    <pre>reason: Request Header Fields Too Large</pre>

  • Hi @sunny, have you checked if:

    - The Referer URL is too long, or

    - There are too many cookies sent in the request (so just clear your cookies before processing the request again)?

  • Also how did you go with the 404 error? Did Support give reasons to why that was happening and how to resolve it?